NAREĐENJE VELIKOG ŠEFA: U Beloj kući organizovan izbor za mis i mistera (VIDEO)

Stanija Dobrojević bila je prva kaubojka koja se predstavila danas tokom izbora za mis i mistera, koji je organizovao Veliki šef. Nakon Stanije, na pisti je prošetala i sudija Snežana Ilić.

Zatim je i Luna Đogani imala svoj performans, a tom prilikom pokazala je svoje iscrtane bujne grudi sa inicijalima Marka Miljkovića sa kojim je u emotivnoj vezi. Posle Lune, prošetala je i Suzana Perović.

Nakon Suzane, zavodljivo je šetala pistom i Ana Korać koja nije skidala osmeh sa lica. I Dorotea Jovanović bila je jedna od kaubojki koja je pokušala da impresionira cimere iz suparničkog tabora kako bi glasali za nju.

Marijana Zonjić je bila sledeća kaubojka koja se prošetala u kratkoj suknji i majici. Pistom je šetala i Jovana Tomić Matora, a zatim i Zlata Đurković i Nadežda Biljić. Nakon toga sve kaubojke su zajedno i prošetale pistom.

Na bini se prvi pojavio Lepi Mića, a za njim i Milan Petković koji je rešio da se razgoliti pre izlaska na binu.

Na red je došao i Marko Stolić koji je tom prilikom pušio lulu i pucao. Posle ovog zadrugara, predstavili su se i Pavle Jovanović, Branislav Radonić Brendon i Bane Čolak koji je na svom telu iscrtao mišiće i svoje bradavice obojio u roze. Voditelj Darko Tanasijević primetio je da se ovo najviše svidelo Staniji Dobrojević.

Na kraju, kauboji su još jednom prošetali pistom, dok su članovi suparničkog tabora odlučivali koliko će im glasova udeliti.

Izvor: Srbijadanas.com, Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Ana KoraćDorotea Jovanovićizbor za misluna đoganisnežana ilićstanija dobrojevićsuzana perović