NE NEDOSTAJE MI MOJ STARI STIL ŽIVOTA: Ana Korać progovorila o majčinstvu i emotivnom izabraniku

Ana Korać otputovala je na odmor sa sinom i partnerom. Oni već nekoliko dana porodično uživaju u Hrvatskoj.

U razgovoru za "Kurir" mlada mama oktrila je kako se snalazi na prvom putovanju sa bebom i koliko se letovanje promenilo u odnosu na prethodne godine dok još nije dobila sina Matea.

Kako ove godine izgleda tvoje letovanje?

- Ovo je definitivno najbolje letovanje u mom životu. Sin jeste mali, ali obožava more, a najviše voli da je u vodi. Kupamo se svakog dana u Jadranu, šetamo se plažama, mazimo, ljubimo, jednostavno uživamo. Tačno zna ujutru kad se probudi da sledi uživancija na plaži i odmah guče, maše rukicama, da što pre krenemo do mora.

Često na društvenim mrežama pokažeš partnera, ali mu sakriješ lice. Zbog čega i dalje ne želiš da se zna ko je otac tvog deteta?

- Svesna sam da sam ja deo javne scene, ali moj izabranik nije i ne želi to da bude. Zbog raznih spekulacija, laži i nagađanja, uspem da ga nagovorim da bar na mrežama pokažem ono što su mi prioriteti, a to je porodica. Ne krijem ništa, onaj ko treba, to i zna. Da li ja nekome treba nešto da dokazujem - ne. Privatnost nema cenu i ja poštujem želju mog partnera, pokažem onoliko koliko smatram da je dovoljno.

Kažeš da se zalažeš za prave vrednosti, ali umeš i da obajviš neku provokativnu fotografiju, pa si zbog toga na meti kritika.

- Da razjasnimo i to. Ni na jednoj fotografiji nisam provokativna, već nasmejana i srećna što svakome želim da bude. Pročitala sam negde da sam pokazala donji veš. Na primer, to je laž. Pokazala jesam, ali kupaći kostim. Zbog čega ljudi žele da okrenu stvari i da me prikažu u lošem svetlu, to je pitanje za njih. Jako je ružno i nekulturno degradirati javne ličnosti. Mnogo puta sam na svojoj koži osetila nepravdu i poniženje ničim izazvano.

Da li ti nedostaje stil života koji si živela?

- Naravno da ne. Ima li šta lepše od toga da u mojim godinama pronađeš čoveka sa kojim želiš da dočekaš starost i da se plod te ljubavi svakog dana budi uz vas? Uvek sam iskreno i otvoreno odgovarala na svako pitanje jer nemam šta da krijem. Volim da izgledam lepo, treniram, vodim računa o ishrani i najvažnije, brinem o detetu i porodici. Ne mogu da mi nedostaju izlasci i putovanja jer sve to imam i sada, samo sa osobom koju volim.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Ana Koraćemotivni parnermajčinstvo