TANJA SAVIĆ O BRAČNOM ŽIVOTU: Tužna sam zbog čestih svađa sa suprugom Dušanom

Tanja Savić napustila je Australiju zbog snimanja novog albuma, a povratak u Srbiju posebno je obradovao njene obožavaoce, koji godinama očekuju da se mlada pevačica vrati u estradne vode.

Na pitanje novinara emisije "Exkluziv", da li joj je neka žena "ukrala muškarca", pevačica je spremno odogovorila:

- Nisam o tome razmišljala... Mislim da se to nije desilo.

Budući da je tokom intervjua dodirivala svoj dekolte, nametnulo se pitanje estetske hirurgije.

- Ne znam kako moje grudi deluju ali poznato je da televizijska kamera vizuelno dodaje osam kilograma, a toliko sam se i ugojila! Drugarice mi kažu:"Blago tebi, imaš grudi", a ne znaju šta to znači. Samo žene koje imaju velike grudi znaju šta to znači.... Volela bih da sam "ravna" - rekla je pevačica.

O proširenju porodice, Tanja kaže:

- Daće bog da moji planovi budu stvarnost. Jedan astrolog mi je predvideo treću trudnoću u 2020. godini. Volela bih da dobijem kćerku i da se zove Alisa, Lejla ili Anastasija - otkrila je, i požalila se da ima probleme sa suprugom Dušanom.

- Nije mi sjajno u braku, postoje svađe među nama, kao kod svih ljudi, ali, ne volim da kukam. Svi imaju probleme samo neko to kaže, neko ne. Uskoro baš snimam novu pesmu koja kao da opisuje moju životnu situaciju. Reč je o numeri koja govori o tužnoj ljubavi.... To sam baš rekla suprugu, a on mi kaže:"Eto, da ti nije mene ne bi pevala takve pesme", hvala mu na toj patnji - zaključila je Tanja Savić.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

australijaestetska hirurgijanova pesmapevačicatanja savić