DALEKO IM LEPA KUĆA: Kaja Ostojić uputila snažnu poruku fanovima (FOTO)

Kaja Ostojić uživa na Ibici u društvu ćerke Nikoline Dragojlović, koju je poznata pevačica dobila kad je imala samo 19 godina.

Zgodna supruga popularnog di-džeja Džuniora Džeka podelila je svoje mišljenje o lažnim prijateljstvima na društvenim mrežama, uz zajedničku fotografiju sa ćerkom.

- Ne mogu lažne ljude. Lažne osmehe. Lažna prijateljstva. Dolazim iz zemlje u kojoj cvetaju "prijateljstva" kao pečurke posle kiše, ona instant zbližavanja i obožavanja koja obično kriju neku mračnu priču iza sebe. Najčešće su to situacije kad se, recimo, posvađaju dve prijateljice, pa ova jedna brze bolje otrči kod najveceg neprijatelja svoje sada već bivše prijateljice, pa se sa njom uortači. Pa onda zajedno ovoj nabijaju rogove. To pršte slike, izjave ljubavi, bff tagovi, smicalice, čuda. To je kod nas gotovo obavezan korak nakon što se prekine jedno prijateljstvo. Mora još koja nožekanja da se zabode, nije dosta. Daleko im lepa kuća, što dalje od moje... Ja sam sebi rodila najbolju prijateljicu, zar nisam najveći car na svetu? - pitala je pevačica svoje fanove na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: kaya_ostojic/Instagram

di džejdžunior džekibicakaja ostojićnikolina dragojlovićpevačica