WMF UKLJUČEN U POZNATU DRUŠTVENU IGRU: Weekend Media Festival deo legendarnog Monopola

Weekend Media Festival, najveći komunikacijski festival u regionu, dobio je svoju karticu u hrvatskom izdanju omiljene porodične društvene igre "Monopol". U stvaranju hrvatskog izdanja ove legendarne igre, koju od 1935. godine igra više od milijardu ljudi u 114 zemalja sveta, učestvovali su hrvatski građani, dajući svoje predloge šta bi voleli da vide na ploči za igranje. Tako je među većim hrvatskim gradovima i ostrvima, popularnim kulturnim znamenitostima i prirodnim lepotama, svoje mesto dobila i kartica s Weekend Media Festivalom.

- Obradovala me je informacija da se "Weekend" našao u "Monopolu". To nam samo potvrđuje ono što oduvek znamo: "Weekend" je festival koji se ne propušta - izjavio je Tomo Ricov, direktor festivala.

Veliko je ovo priznanje za festival koji se održava već 12 godina, a koji donosi najnovije trendove i izazove, koji nas očekuju u komunikacijskoj industriji. Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, "Weekend" je dobio i novu generaciju posetilaca i postao nezaobilazan deo druženja uz "Monopol".

- "Weekend" već toliko dugo postoji, da imamo i novu generaciju posetilaca. Broj klinaca koji posećuju festival svake godine je sve veći, pa je normalno da deca naših prijatelja i saradnika, kao i naši klinci, znaju za "Weekend" i prate šta se događa. Bio sam oduševljen kada je Nina, kćerka našeg producenta s kojom inače razmenjujemo "Dylan Dog" stripove, poslala sliku kartica "Monopola" sa "Weekendom". A i ja sam, kao dete, s tatom i bratom, napravio našu verziju "Monopola", koji je postao hit u kraju u kome sam odrastao. Svih 11 dosadašnjih Weekend Media Festivala dobijaju neko sasvim novo značenje - istakao je Boris Kovaček, izvršni direktor i producent festivala.

Najbolji "Weekend" u godini održaće se od 19. do 22. septembra u Rovinju. Na 12. Weekend Media Festivalu očekuje se rekordan broj posetilaca, zanimljivi paneli, atraktivni predavači i najbolja zabava tokom sva tri dana festivala. Novost je i "Weekend" paket, koji omogućava rezervaciju smeštaja i kotizaciju. Uz to, svi marketingaši svoje radove mogu prijaviti na osmi po redu "BalCannes", a najbolje digitalne radove predstaviće najvažnija regionalna digitalna nagrada "SoMo Borac". Za više informacija, pratite wekendmediafestival.com.

Izvor: Promo
Foto: Promo

igra Monopolmonopolweekend media festivalWeekend Media Festival Rovinj