NOSIO SAM MU UŽINU DOK SE PRIPREMAO ZA VIMBLDON 2001: Goran Ivanišević pojačao tim Novaka Đokovića na predstojećem takmičenju

Kao grom iz vedrog neba je odjeknula vest da je bivši teniser, a sada trener Goran Ivanišević, pojačanje u timu Novaka Đokovića, a ovu informaciju je potvrdio i sam Novak, na svom Instagram profilu.

- Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Wimbledon-u. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek, Sjor Niki Pilić. Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledon-u 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo jako - napisao je Đoković i potvrdio da je Ivanišević pojačanje u njegovom timu.

S druge strane, ovo je sigurno veliki trenerski izazov za Ivaniševića, a kakav će biti tim i da li će saradnju nastaviti i nakon Vimbldona, pokazaće vreme, ali i rezultati na pomenutom takmičenju.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: djokernole/Instagram

Goran Ivaniševićnovak đokovićtenisTOPtrenervimbldon