NE PADA MI NA PAMET DA SADA PRIČAM O MARKU: Miljković u studiju priznao da i dalje voli Lunu, a ona ne želi da priča o njemu (VIDEO)

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Luna Đogani otkrila je da ne želi da priča o bivšem dečku Marku Miljkoviću, dok je on u studiju tokom emisije priznao da Lunu voli i dalje.

- Opet na mestu zločina. Treći put. Nije svejedno, uvek postoje neke emocije, svaki ćošak me na nešto podseća. Uvek je tu nešto čudno u meni, ali naravno uzbuđena sam i jedva čekam da uđem među ljude - rekla je Luna na početku intervjua, pa iznela svoje utiske iz sinoćnje emisije.

- Dobra je bila emisija, ja sam i očekivala da će se javiti mnogo žena koje će mene da komentarišu negativno, ali ja sam navikla na to i više me ne pogađa - rekla je pobednica ''Zadruge 2'', pa prokomentarisala Markovu izjavu da jedva čeka da se vidi s njom oči u oči na sledeći način:

- Nemam komentar na tu njegovu izjavu. Naravno da ću se sa njim pozdraviti, on meni nije neprijatelj, već bivši dečko. Ne pada mi na pamet da pričam o Marku - rekla je Luna.

Šta je Luna još rekla, pogledajte u videu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

luna đoganiMarko Miljkovićpobednica pijalitijazadruga 2