"NE VOLIM TE": Aleksandra Radović predstavila novi letnji singl (VIDEO)

Foto: Teodora Grkinić

Regionalna pop diva Aleksandra Radović predstavlja svoj novi letnji singl „Ne volim te“! Nakon poslednjeg velikog hita „Ljubavi moja“, verna Aleksandrina publika na novu je pesmu čekala više od godinu dana, ali   –  zaista je vredelo! Singl „Ne volim te“ prati i originalni video spot u kojem učestvuju Aleksandrini fanovi svih generacija i iz celog regiona!

Foto: Teodora Grkinić

Iza nove, radiofonične i totalno zaraznebrze pesme „Ne volim te“ stoji provereni autorski tim: Darko Dimitrov potpisuje muziku i aranžman, dok je stihove pisala Aleksandra Radović, zajedno sa Milanom Radulovićem-Laćom.

- Ovo je zaista prava i iskrena ženska pesma. Uz snažnu poruku koja se lako prepoznaje u stihovima, nosi je i zarazan groove koji vas 'vozi' već na prvo slušanje. Iako se zove 'Ne volim te', ona širi svojevrsnu radost i svojom porukom podstiče nas da se odvažimo, potrudimo i izborimo za pravu ljubav - kaže Aleksandra i ovim singlom ujedno najavljuje i svoj novi dugoočekivani album, peti po redu, koji će svetlo dana ugledati krajem 2019. godine.

Na pitanja znatiželjnika da li je nova muzička numera Aleksandre Radović nekome posvećena, pop zvezda odgovara:

- Nije toliko važno da li je posvećena nekoj konkretnoj osobi. Suština moje nove pesme najbolje se ocrtava u stihu 'Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam'! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni da izađu iz svoje zone komfora i bore se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami. I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vreme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju! - naglašava  Aleksandra, a ne skriva ni sa kolikim je užitkom radila na novom singlu.

Foto: Teodora Grkinić

- Moja saradnja sa Darkom Dimitrovim i ostatkom autorskog tima traje već punih 13 godina, od mog drugog studijskog albuma. Ali, svaki novi singl koji zajedno stvaramo za mene je iznova uzbudljivn i izazovan. Ovaj singl je najbolja potvrda naše kreativne sinergije! Pesma je nastala tokom jednog vikenda s takvom lakoćom i dobrim vibracijama, taman da vam ulepša letnje mesece - kaže Aleksandra Radović, a njen singl „Ne volim te“ upravo puni radijski etar u regionu - uz premijere u Srbiji, ali paralelno i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Singl prati i novi video spot zanimljive art produkcije, koji je sniman na više lokacija u Beogradu, a čija je 24-časovna premijera započela danas, 8. jula, tačno u podne na službenom Youtube kanalu Aleksandre Radović.

Foto: Teodora Grkinić

Uz ovaj neobičan i originalan video snimak, na Aleksandrin poziv na Instagramu, u spot su se uključili i brojni fanovi iz celog regiona, koji su nekoliko dana slali svoje video klipove, koji prvenstveno prikazuju stvaran život i sve njih u realnim životnim situacijama, u najrazličitijim trenucima, kako pevaju i plešu uz Aleksandrine pesme - na poslu, kod kuće, sa porodicom, u parku... i zanimljivo je istaći da se na njihovim originalnim snimcima prilikom montaže spota minimalo interevenisalo, kako bi dočarali realnost i jedinstvenost svakog videa.

-I pesma, ali i simpatičan, realističan video spot koji je prati zaista pokazuju da u nama ljudima uvek treba da postoji ona istinska životna iskra, ona dečja radost u srcu, bez obzira na ono šta nam život daje: nekada gorko, nekada slatko – a na nama je da za tom radošću posegnemo! - zaključuje Aleksandra, pred kojom je sve do septembra vruće, radno leto: mnogobrojni koncerti i velika letnja turneja. Prva prilika da uživate u livenastupu Aleksandre Radović pruža vam se već 12. jula u Budvi, na glavnom trgu, u Starom gradu.

Foto: Teodora Grkinić

aleksandra radovićdarko dmitrovne volim tenovi spotTOP