KO ULAZI U IMAGINARIJUM? Učesnici "Zadruge 3" stigli u karantin

Novi učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" danas ulaze u karantin kako niko ne bi uticao na njihovo učešće i kako bi se pshički pripremili za takmičenje koje će trajati skoro godinu dana.

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić, kao i Stefan Karić, Ivana iz grupe "Luna".

Danas učesnici ulaze u karantin a među prvima je stugla Suzana Ćubela, bivša reprezentativka u rukometu, koja je prestala da trenira ove god zbog povrede. Ona je rekla da je kod nje najzanimljivije seksualno opredeljenje i nije htela da kaže da li voli žene ili momke.

Danas je u karantin ušla i Ivana Krunić, nekadašnja pevačica grupe "Luna", kao i fudbaler Mateja Matijević. A iznenađanje je i ulazak ekonomistkinje Jelene Pešić koja je sve iznandila odlukom o ulasku u "Zadrugu 3" obzirom na to da je do skoro radila u ozbiljnoj firmi.

Među učesnicima će se naći i Filip Đukić koji je stigao u karantin, kao i Jelena Krunić koja ovoga puta ima zanimljiv stajling.

Ući će i Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, će ući i u treću sezonu rijalitija. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom Fejsbuk profilu podelio je fotku na kojoj se nalazi u Pinku, uz poruku "Znate li koja je ovo zgrada?".

Izvor: Republika.rs
Foto: TV Pink/Promo

imaginarijumkarantinTOPzadruga 3