ZBUNE SE KADA IH PITAJU GDE ŽIVE: Snežana i Dragan Stojković sanjaju o tome da se skrase na jednom mestu

Kad tokom cele godine imate samo sedam slobodnih dana, onda morate da smislite najlepši mogući način da ih provedete. Dragan Stojković Piksi (54), koji je već četiri godine trener kineskog fudbalskog kluba "Guangdžou R&F", polovinu tog svog minijaturnog odmora proveo je sa suprugom Snežanom u Crnoj Gori. Ona nam je, naravno u šali, rekla da su odlučili da pobegnu i od dece, i od familije, i od prijatelja, jer umesto da kako godine prolaze, imaju sve više zajedničkih trenutaka, njih dvoje imaju sve manje vremena jedno za drugo. Kada smo je upitali da li ponekad pomisli "kada će ovaj moj Dragan da ode u penziju, pa da se negde zaustavimo", rekla nam je:

Sanjam o tome da se skrasimo na jednom mestu, pa makar to bila vikendica pored Beograda. Međutim, to je nemoguće. Kad nas neko pita gde živimo, zbunim se. Već dvadeset pet godina baza nam je Pariz, a i ćerka nam je sada tamo. Drugi dom nam je Beograd, treći je tamo gde Dragan radi, a ove godine se pojavila i četvrta lokacija – Majami.

Rekli ste da je život u inostranstvu imao vrlo povoljan uticaj na vaš brak. U kom smislu?

– Za naš brak je, pre svega, dobro što smo često razdvojeni, pa se mnogo uželimo jedno drugog. U inostranstvu imamo potpuno drugačiji stil života. Ne znam kako bi se naši životi odvijali da smo ostali ovde.

Jednom prilikom rekli ste da su se ovde mnogi mešali u vaš brak. Mislite li da je to karakteristično za ovu sredinu?

– Nije za sredinu, ali jeste za zvezdu, kao što je bio moj suprug. Dragan je bio vrlo mlad i, naravno, bilo je mnogo onih koji su hteli da mu daju savet. Neki su verovatno bili i dobronamerni, ali to ne znači i da su bili najbolji. Kad smo otišli u inostrantvo, našli smo svoj mir. Posvetili smo se jedno drugom, kasnije deci i, eto, tako je i danas.

Nastavak ekskluzivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina "Story"!

Izvor: Brankica Treskavica/Story.rs
Foto: Boško Karanović/Hello!

dragan stojković piksipiksisnežana stojkovićTOP