RAZVOD SVE IZVESNIJI: Nakon što je uslikana sa drugim muškarcem Marija Savić Srećković posetila advokata!

Fitnes instruktorka Marija Savić Srećković i glumac Aleksandar Srećković Kubura su, kako se navodi, na korak do razvoda, nakon što je Marija supruga prevarila sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Marija Savić Srećković je nakon ove situacije posetila advokata i par radi na tome da na svoj brak stavi tačku.

Kako se dalje navodi, Marija je advokatu saopštila da nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj, kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan.

Rasplet drame neće biti jednostavan jer navodno Aleksandar takođe ne želi da preda zajedničku nekretninu, te se ne zna kako će se sve završiti, a njih dvoje za sada i dalje žive zajedno.

Podsetimo, pre nešto više od nedelju dana Marija je viđena kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem.

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - objasnila je Marija svoj postupak.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: Hello!/Arhiva

Aleksandar Srećković KuburaMarija Savić Srećkovićrazvod brakaTOP