OTKRIVENI DETALJI UGOVORA ARADINOVIĆEVE I FM PLEJA: Oprostili smo Editi 100.000, nije uplatila ni evro

Pevačica Edita Aradinović ušla je u sukob sa vlasnicima producentske kuće FM Plej, Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem kada je pre isteka ugovora odlučila da napusti grupu "Ministarke", a prema pisanju medija, oni su navodno pristali da joj dug od 150.000 evra umanje na 50.000.

Edita se našla se u centru pažnje javnosti nakon što je obelodanjeno da bi mogla da bude pozvana u policiju na saslušanje zbog bombe koja je bačena na studio producentske kuće FM Plej.

Naime, Filip i Miloš su u svojoj izjavi u policiji naveli da je Edita Aradinović jedina osoba sa kojom su u sukobu, a Roganović je progovorio o detaljima svađe.

- Jedini problem i spor koji imamo vezan je za dugovanja koja Edita ima prema našoj firmi. Ugovor koji je potpisala sa nama je isti tipski ugovor koji "Grand" ima sa svojim izvođačima. "Ministarke" su brend koji smo Filip i ja postavili i napravili od početka, a Edita je izabrana da bude frontmen tog benda - rekao je Roganović.

- Sva ulaganja su bila naša - pesme, spotovi, marketing, dueti s velikim zvezdama kao što su Aco Pejović, Saša Matić, o čemu anonimni pevač može samo da sanja. Kad je stvar s "Ministarkama" konačno krenula, Edita je odlučila da ode i nastavi sama i pored ugovora. Po tom ugovoru trebalo je da isplati našoj firmi 150.000 evra, jer je to zaista bila cena za sve što smo uložili.

Miloš navodi da su nakon toga sa Editom sastavili novi ugovor.

- Nakon kuknjave kako je to mnogo para, išli smo linijom manjeg otpora, da završimo s lošim stvarima i ostavimo ih iza sebe, i napravili smo novi ugovor na 50.000 evra na dve godine u ratama, što je njoj bilo realno, ili ima opciju da bude 60.000 evra na tri godine, i to je sama potpisala kod notara. Otkad je izašla iz grupe pa do danas, nije uplatila ni evro. Mi nismo nikog optužili za ovaj događaj, policiju je interesovalo s kim imamo neki problem, i to je to. Policija radi svoj posao i sigurni smo da će istina izaći na videlo - kaže Roganović, prenosi "Kurir".

- Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika... A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje... Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih - hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam. Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude - ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima... Ne bih znala šta dalje da dodam - rekla je Edita pre dva dana za Pink.rs.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

edita aradinovićFilip Miletićfm playMiloš Roganović