MIRJANA ANTONOVIĆ VERUJE DA ĆE DOKAZATI DA JE MIROSLAV ILIĆ OTAC NJENOG SINA: Devin i ja ćemo tražiti pomoć na međunarodnom sudu

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića iznela je nove detalje iz suđenja sa pevačem. Mirjana Antonović ne odustaje od toga da dokaže da je "slavuj iz Mrčajevaca" otac njenog sina Devina. Dok sudski proces traje, ona je iznela nove detalje u javnost.

- Dragi moji prijatelji! Nećete verovati šta se sve odigrava! Devin i ja smo se spremili za put u Srbiju, na ročište protiv Miroslava, zakazano za 15. oktobar. U zadnji čas smo saznali da je ponovo odloženo. Razlog? Sudija dobila promociju i prebačena je u apelacioni sud. Trenutno slučaj nema sudiju. Nisu mom advokatu ni javili, sasvim slučajno je saznao. Koliko god je Devin želeo da se sve završi na sudu u Srbiji, ipak će morati da traži pomoć na međunarodnom. Ja, ipak, stižem u Srbiju 13. ujutro da bi se pojavila zbog proganjanja. Ništa se vi ne brinite doći će sve na svoje kad tad. Neću ništa da komentarišem mislim da vam je sve jasno. Vole vas Devin i Mirjana - napisala je na svom Fejsbuk profilu.


Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Mirjana Antonović/Facebook

Mirjana Antonovićmiroslav ilićsudsudjenje