Ovacije za pobedničku kolekciju Suzane Perić

Posle velikog uspeha u Milanu, gde je osvojila nagradu "Miglior Designer Internazionale" za najboljeg internacionalnog dizajnera za kolekciju "La Perla Bianca" koja je zahvaljujući "Serbia Fashion Weeku" predstavljena na platformi "Mad Mood" u okviru "Milano Fashion Weeka", modna dizajnerka Suzana Perić ovu pobedničku kolekciju predstavila je večeras i domaćoj publici. Druge večeri nacionalne nedelje mode, Suzana je u prepunoj Sali "Master" centra Novosadskog sajma prikazala ovu kolekciju koja je inspirisana pričama iz morskih dubina koje nas uvode u ceo jedan novi svet skriven od svih nas koji koračamo gradskim ulicama visoko iznad površine mora.

Među fantastilnim manekenskim zvezdama koje su na pisti ponele modele iz ove pobedničke kolekcije, bila je i specijalna gošća - uticajna influenserka i zvezda Instagrama Zorana Jovanović koja je otvorila reviju, a dok su manekenke šetale pistom ugođaj je upotpunila svojim glasom džez diva Lena Kovačević.

- Iako poslednjih godina nisam ljubitelj odlaska na ovakve manifestacije, zato što iziskuju mnogo strpljenja i odvojenog vremena, organizacija "Serbia Fashion Weeka" mi se dopada jer je sve na istoj lokaciji - kaže Zorana.

Suzana se u novoj kolekciji poigravala nežnim tonovima, puder bojama i puf materijalima, dodajući na to perle i čipku.

Pevačica Lena Kovačević je tokom revije uživo izvela par svojih, a zatim i par hitova na engleskom i francuskom jeziku.
- Suzana i ja se poznajemo dugi niz godina, i negde na zimu se javila ta ideja za saradnju. Bile smo zajedno i u Milanu, ali mi je posebno drago što smo ovakvu energiju osetile i kod naše publike, to je zaista nešto neverovatno - istakla je Lena Kovačević.

Publika je ovacijama pozdravila ovaj jedinstveni muzičko modni spektakl, a Suzani su podršku iz prvog reda pružili direktorka sektora preduzetničtva Srbije Privredne komore Branislava Simanić, bračni par Jelena i Aleksandar Gajšek, pevačica Tamara Dragić, kao i mnogi drugi.

Izvor: Promo
Foto: Svetlana Braun/Dragana Tintor/Promo

lena kovačevićsuzana perićzorana jovanovic zorannah