VERILA SE LEPA INDIJA: Posle mračnog životnog perioda ćerka Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević kreće u novi život (FOTO)

Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević, ostavila je iza sebe mračan period života i boravak u sekti, čija je bila žrtva. Njena majka napisala je knjigu o ovoj jezivoj organizaciji i mukama kroz koje je prolaša njena porodica, ali i druge članice sekte s kojima je razgovarala.

Naime, lepa Indija je, zahvaljujući porodici, i velikoj ljubavi bake Jelisavete i majke Katarine Oksenberg, stala na svoje noge i hrabro krenula dalje.

Indija je juče na društvenoj mreži Instagram otkrila da se verila. Ona je objavila fotografiju vereničkog prstena i napisala da će svadba biti sledeće godine u avgustu.

Podsetimo, dvadesetsedmogodišnja ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, bila je član sekte NXIVM protiv čijih je vođa pokrenuta istraga, pod ozbiljnim optužbama za trgovinu ljudima i seksualnu eksploataciju devojaka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: catherineoxenberg/Instagram

indija oksenbergJelisaveta Karađerđevićkatarina oksenbergsektaTOPverila se