TRIVANE, MNOGO MI NEDOSTAJEŠ: Tijana Dapčević objavila tužnu poruku na godišnjicu smrti novinara

Boris Trivan tvorac "Pokojne Mileve", urednik, novinar i arheolog iznenada je preminuo u septembru 2018. godine u Berlinu za vreme predavanja na kojem je učestvovao sa kolegama.

Ovaj mladi novinar verovao je da će humor spasiti svet, a svojim talentom i harizmom učinio je da svi njegovi prijatelji poveruju u to. Na žalost, prerano je otišao ali je ostavio trag u pisanom obliku i svojim tekstovima i danas zasmejava mnoge.

Kako se danas navršava godišnjica od njegove smrti, pevačica Tijana Dapčević se emotivnim statusom prisetila pokojnog prijatelja.

- Upoznaćeš jednom nekog ko će te podsetiti da treba da radiš ono što voliš, da sam odlučuješ da li si srećan ili ne, a usput će ti dodati tri-četiri bore oko usta, tek da ne zaboraviš da si se sa njim smejao.
Humorom je spasao svet. Moj. I tvoj će, sigurna sam. Ako ga, u tom univerzumu, sretneš pre mene, reci mu da ga mnogo volim, da konačno više nisam debela i da ćemo jednom sigurno opet izaći zajedno. Staviću ešarFu, a on neka obuje neke cipele koje će mu se više slagati uz pismo-tašnu, tako mu kaži. Znaće on koju, uvek zna da se obuče. I uvek zna kako da ti sa njim bude lepo. Trivane, mnogo mi nedostaješ... I da: sreo je Brenu. Studio...

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: tijanadapcevic/Instagram

boris trivangodišnjica smrtipevačicatijana dapčević