LEŽALA SAM PORED TEBE, BUDILA TE, ŠTIPALA SE I VRIŠTALA: Ljubica Njegomir uputila dirljivu poruku preminuloj majci Merimi (VIDEO)

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je pre tačno godinu dana.

Merima je iza sebe ostavila neutešne ćerke Ljubicu, Jelenu i Milicu, kao i sina Marka, koji su teško podneli njen odlazak.

Najstarija Ljubica jutros se, na prvu godišnjicu smrti majke, oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Jutros sam se probudila u vreme kada si ti pre godinu dana otišla... Nikada neću zaboraviti to jutro. Trebalo je taj dan da budem ceo dan sa tobom u bolnici, ali me je iz sna trgnulo Merima je umrla... Sećam se da sam mislila da sanjam... toliko sam jako počela da se štipam da se probudim da sam imala modrice sledećih nekoliko dana... Nisam se probudila... onda sam se setila da si mi ti jednom rekla kada sanjam loše da pokušavam da vrištim probudiću se sigurno... Naravno onda sam počela da vršitim, toliko da sam probudila celu zgradu i da su me čuli i ljudi na ulici... Posle, kada sam došla i ležala pored tebe pokušavala sam obe da probudim... Mama, izgleda da još uvek nisam uspela da se probudim, jer i dalje živim u ovom svetu gde nema tebe. I dalje je rupa u duši ista, i dalje isto boli. Volim te, majčice moja i čekam da se vidimo jednog dana kada dođe moje vreme. 20.11.2021. Dan od kada više ništa nije isto - napisala je Merimina naslednica uz video-snimak sačinjen od porodičnih fotografija i pevačicinih klipova iz prošlosti.

Podsetimo, Merima Njegomir preminula je 20. novemra 2021. u 69. godini od kancera pankreasa. Sahranjena je dva dana kasnije u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Ljubica Njegomir Zivic/Facebook

godišnjica smrtiLjubica Njegomirmerima njegomirtop_slider