NEKOLIKO DANA NIJE IMALA ŠTA DA JEDE: Simonida Milojković otkrila potresne detalje iz života Dragane Tripić (VIDEO)

Naša čuvena novinarka Dragana Tripić pre nekoliko dana je izvršila samoubistvo u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Njeno beživotno telo pronašla je njena ćerka, a Dragana je u trenutku smrti imala 58 godina.

Brojni prijatelji, kolege, poznanici ispratili su novinarku na večni počinak juče na groblju Lešće.

- Poznavala sam Draganu dvadesetak godina, stalno smo putovale zajedno dok sam se bavila novinarstvom, mislim da sam jedno 30 puta spavala sa njom na nekim putovanjima, u istom krevetu. Kada sa nekim spavate, doručkujete, ručate, večerate, provodite 24 sata dnevno, onda ga dobro upoznate. Bila je veoma vredna žena, nije odbijala nijedan posao, radila je po nekoliko poslova kako bi ćerku odgajila i izvela na pravi put, pošto je samohrana majka. Bila je jako ponosna žena. Do poslednjeg trenutka nije otkrivala da joj je jako teško, da nekoliko dana nije imala šta da jede. Bila je ponosna i nije htela da se vidi da nema - kaže Simonida Milojković, Draganina koleginica i prijateljica.

Pevačicu Zlatu Petrović izuzetno je pogodila vest o smrti poznate novinarke, pa ni pred kamerama nije krila suze i tugu.

- Ja uvek ovo doživljavam stresno i za ljude koje ne poznajem kad dođem na sahranu, a pogotovo Draganu, sa kojom sam se družila 30 godina i ja i moja deca, dolazila je kod njih kući. Ako Bog da da joj bude bolje na onom svetu, na nekom boljem mestu, ne znam šta da kažem stvarno, žao mi je njene ćerka Saške mnogo - pričala je Zlata kroz jecaj.

- Ne mogu da prihvatim da se to desilo i da je sad nema - rekao je pevač Ćemo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

dragana tripićsahranasamoubistvoSimonida MilojkovićTOPzlata petrović