SEVERINA POSVETILA PESMU SINU ALEKSANDRU: "Rođeno moje" je moja najlepša numera do sada

Severina će u ponedeljak objaviti, po opisu njenih saradnika, najemotivniju i najlepšu baladu u životu. Pesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove "Rođeno moje" te je i ona sama saglasna kako je to njena najlepša pesma do sada.

Reč je o pesmi koju je ovog leta napisao Severinin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesme "Kao", "Alcatraz", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Uzbuna", "Ko me tjero"...

- Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prelepih balada koje sam joj napisao, kao što su "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Kao", "Alcatraz", razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je pre svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam hteo da ih pretočim u jednu ovakvu pesmu. Tako je nastalo "Rođeno moje" i jako sam srećan zbog toga – rekao je Miloš Roganović.

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imaće na nadolazećoj Severininoj turneji "The Magic Tour", koja kreće 16. novembra iz Splita, a nastavlja se 23. novembra u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu te 21. decembra u Ljubljani.

U sredu u 20:00 sati na Severininom YouTube kanalu možete pogledati snimak koncerta s turneje "Dobrodošao u klub", s kojom je Severina pre šest godina obišla ceo region i koju je videlo preko 250 000 ljudi. Po prvi put, tokom reproduciranja snimaka, Severina će uživo s fanovima gledati i komentarisati koncert te im odgovarati na sva pitanja, uključujući i ona vezana za predstojeću turneju.

Snimak ovog koncerta će se takođe prikazati i na HRT 2 u petak, 08.11.2019, s početkom u 20:00 sati.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Miloš Roganovićposvetila sinu pesmuRođeno mojeseverinaseverina kojićsnimanje spotaTOPturneja