GOCA TRŽAN ISKRENO O SEKS-ŠEMAMA: Bila sam nesrećnica za jednu noć!

Goca Tržan priznaje koliko je bila nesrećna kada je imala takozvane seks-šeme i otkriva u kojim životnim momentima je najprivlačnija suprugu Radomiru Raši Novakoviću, s kojim je nakon brojnih faza našla sigurnu luku.

Ona otkriva da je u prošlosti bila žena za jednu noć i da se nakon neobavezujućeg intimnog odnosa osećala nesrećno i neprivlačno.

- Kada sam bila žena za jednu noć, sebi nisam bila lepa. Bila sam nesrećna, jer sam bila u iščekivanju. Izgledala sam sebi ružno jer nisam bila ispunjena u sebi. Žena za jednu noć mislim da je nesrećnica - otkriva za "Srpski telegraf" pevačica i ističe kako treba da izgleda žena za svaki dan:

- Baš ovako kao ja trenutno izgledam. Stabilno i ispunjeno.

Pevačica je u skladnom braku sa suprugom Radomirom Novakovićem i priznaje da je strast između njih najjača kada je ona nedoterana i nenašminkana.

- Moj muž tvrdi da voli seksi-veš, ali u većini slučajeva kaže: "Jao, što si dobra! Ajde ćao!" Zato kada se unakazim u nekoj pidžametini Raša me pokida. Mislim da muškarci vole prirodan izgled. Ne vole da smo našminkane, da smo prešminkane. Muž me nikada ne bi poljubio kada imam sjaj na usnama, većina muškaraca tako misli. Tako da sam nenašminkana njemu lepa, a to je valjda u braku jedino važno - zaključuje Tržanova.

Izvor: Republika/Srpski telegraf
Foto: gocatrzan/Instagram

goca tržanradomir raša novakovićRaša Novakovićseks na jednu noćseks šemaTOP