Boki Perić uoči UNICEF-ovog koncerta u Sava Centru: Učenje u ranom detinjstvu – ključ uspeha u životu

- Svaka manifestacija koja ima za cilj da kod dece izazove osmeh i pozitivnu energiju je nešto što treba podržati i nešto što treba da bude deo naše svakodnevice i zato pozivam sve da nam se pridruže u sredu na koncertu kako bismo omogućili da sva deca predškolskog uzrasta dobiju mogućnost da idu u vrtiće, gde će se uz igru, učiti da budu samostalna, odgovorna i kreativna - izjavio je uoči dobrotvornog koncerta glumac Bojan Perić, koji će se, zajedno sa glumicom Sofijom Juričan, naći te večeri u ulozi voditelja.

- Drago mi je što sam deo UNICEF-ove misije da svoj deci u Srbiji obezbedi najbolje moguće uslove za odrastanje. Ovo veče će biti posebno i uzbuđen sam da čujem kako će zajedno zvučati vrsni muzičari Nemanju Radulović i Stefan Milenković i poznati dečiji hor Kolibri - dodao je glumac.

Povodom 30. godišnjice od usvajanja Konvencije o pravima deteta, UNICEF organizuje dobrotvorni koncert koji će se održati 13. novembra u Sava Centru.

Sva sredstva od prodaje karata za koncert biće preusmerena za podršku unapređenju programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Republici Srbiji.

Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i na sajtu Tickets.rs.

Zlatni sponzor koncerta je kompanija Vip mobile, dok je srebrni sponzor kompanija NIS koje su umnogome doprinele da se uspešno organizuje ovakav jedan koncert. Pored njih, organizovanje događaja pomogle su i kompanije: SKY MUSIC, McCANN Beograd, 365 ADS DOO.

Za više informacija o UNICEF-u posetite: www.unicef.org/serbia

Izvor: Promo
Foto: Promo

boki perićkoncertsava centarunicefUNICEF Srbija