ČUVAM TI LEĐA, BOG JE VELIKI: Anabela Bukva se emotivnom porukom obratila naslednici Luni Đogani

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani najavila je da će u utorak svojoj publici predstaviti novu pesmu "U ljubavi luda". Mlada pevačica i zvezda rijalitija proteklih dana snimila je spot za ovu numeru.

Koliko je ponosna na svoju najstariju ćerku, sa pratiocima na Instagramu podelila je njena majka Anabela Bukva. U emotivnoj objavi pevačica je napisala kako će uvek biti tu za svoju naslednicu.

- Toliko sam ponosna na ovog mog sina, mnogi su je osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmeha izađe među ljude pleni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim što nisu imali kroz život. Volim te, dobri čoveče, i nije mi žao nijednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom - napisala je Anabela i dodala:

- Puno toga je iza nas, a ono što dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto. Sada živiš svoje snove čiste kao suza dečija, a onima koji su tu suzu isprljali neka bog prašta. Budi svoja, budi luda, voli, moli... Bog je veliki... Voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar. U ljubavi Luna - piše u Anabelinoj objavi.

Luna nije ostala imuna na ove reči, te je mami poručila da je volim najviše na svetu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabelci/Instagram

anabela bukvaemotivna porukaluna đoganiTOPU ljubavi luda