JEDANAESTA GODINA BEZ TEBE: Kristina Radenković se prisetila pokojnog oca (FOTO)

Kristina Radenković pre 11 godina ostala je bez oca Bobana koji je preminuo od opake bolesti.

- Moj otac je preminuo od raka, ali ja znam koliko su ga borba i volja za životom održale 12 godina, i to s najtežim metastazama. Iz svog iskustva i iskustva moga oca znam koliko je najvažnije obolelom pružiti podršku i ljubav kako bi imao snage i volje da bude pozitivan i da veruje u svoje izlečenje. Verujem da rak potiče od emocija, i zato ću ponoviti da je mnogo važno da svako ima želju za životom u da se oseća podržano i voljeno, što smo se mi uvek trudili da mom ocu i pružimo - rekla je jednom prilikom voditeljka i otkrila da joj je bilo potrebno četiri godine da shvati da njenog oca više nema te da je tada ostala bez najvažnijeg muškarca u životu.

- Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo iu na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle 4 godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena - otkrila je tada Kristina.

- Jedanaesta bez tebe - napisala je kraj zajedničke fotografije sa ocem i majkom Snježanom.

Glumici i voditeljki RTS-a danas najveću sreću donose ćerka Tara, suprug Nikola i beba koja je na putu, ali i vođenje "Slagalice". Ljubav prema ovom kvizu preneo joj je upravo pokojni otac.

- Meni je bila omiljena i pre nego što sam poečela da je vodim. Moja tata je bio opsednut "Slagalicom" i najčešće sam je gledala sa njim. Žao mi je što nije doživeo da me vidi u njoj. Pošto je on uvek imao šaljive komentare za sve takmičare, sada bih mu objasnila da uopšte nije lako sesti na tu stolicu i pokazati sve što znaš - rekla je svojevremeno voditeljaka za "Glossy".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: krisradenkovic/Instagram

Boban Radenkovićkancerkristina radenkovićkviz slagalicametastazanikola RadojevićrakslagalicaSnježana Radenkovićtara RadojevićTOP