UNUK DESPOT JE MAJSTOR ZA KIĆENJE: Slavica Rokvić pohvalila se raskošnom novogodišnjom jelkom (FOTO)

Supruga pevača Marinka Rokvića, Slavica Rokvić postala je za kratko vreme prepoznatljiva na Instagramu zbog svojih recepata, ali i porodičnih trenutaka koje se uvek trudi da u detalje opiše i svakom pratiocu bude milina da pročita.

Ona često ističe koliko joj je bitna sloga porodice, a sa sinovima Markom i Nikolom je, kako je nedavno istakla, povezana nevidljivom pupčanom vrpcom.

Kako se bliže novogodišnji i božićni praznici Slavica je pokazala kako je okitila jelku sa unukom Despotom, Markovim naslednikom, dok je dogovor bio da Nikolina ćerka Leni ide kod bake u Novi Sad da pomogne oko dekoracije.

- Večeras je kod nas bilo zabavno. Pao je dogovor, bačena koska i obećanje ispunjeno. Despot i ja okitili jelku. Ura... Leni nam nije bila tu, otišla je u Novi Sad da pomogne baka Miri oko kićenja jelke. Verujem da je ona bila sa nama da bi bilo još veselije. Možda bi i jelku prevrnuli, ali tu je baka sve da popravi. Smeha je bilo na pretek, a Despot majstor za kićenje imao je takve kombinacije da sam se stvarno od srca smejala. Veliku pomoć je imao od Nine, koja je strpljivo čekala pored njega, da mu ispadne koja kuglica kako bi je šutirala po dnevnoj sobi. Svetlucavih šljokica svuda. Po nosiću, rumenim obraščićima, nežnim prstićima, mirišljavoj kosi, ali i po tepihu, parketu, garnituri, pa čak i na Nininoj njušci. Predpraznična atmosfera i euforija. Bože, koliko lepote, predivnih osećanja, nežnosti, topline u srcu, uživanja, poljubaca u pauzi kićenja, u jednom naizgled, najobičnijem kićenju jelke. Ali, da li je to uopšte obično kićenje? Ne, to je kićenje s velikom ljubavi unuka i bake - napisala je ponosna baka Slavica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: slavicarokvic/Instagram

kićenje jelkemarinko rokvićmarko rokvićnikola rokvicSlavica RokvićTOPunuk Despot