PO NJENOM LIKU PRAVE LUTKU: Mia Borisavljević ne krije radost!

Jedina javna ličnost sa ovih prostora koja ima lutku sa svojim likom, a koja neodoljivo podseća na čuvenu Barbiku je Lepa Brena, međutim, konkurenciju će joj sada praviti pevačica Mia Borisavljević.

Naime, fabrika na severu Nemačke kontaktirala je pevačicu kako bi je obavestila da želi da napravi lutku sa njenim likom i tražila dozvolu da to uradi, što je Miu posebno obradovalo.

- Kada su je putem Instagrama kontaktirali iz kreativnog tima ove fabrike koja je specijalizovana za pravljenje lutaka, Mia u početku nije mogla da veruje. Mislila je da je neka šala. Kako bi se uverila da je reč o zaista ozbiljnom poduhvatu, Borisavljevićeva im je tražila da joj pošalju zvanični mejl sa svim podacima. U mejlu je bilo napisano da su je kontaktirali videvši njene fotografije na Instagramu, gde su oduševljeni njenim fizičkim izgledom, posebno oblinama koje je krase - kaže izvor.

Međutim, kako je pevačica sada zauzeta oko novog albuma “Jedna ja” koja izlazi za nekoliko dana, ona je sve to stavila na čekanje za sledeću godinu, pa je rekla:

- Često dobijam pohvale na račun svog izgleda, što svakoj ženi posebno laska. Pošto još nije realizovano ništa u vezi s tim poslovnim poduhvatom, za sada ne bih komentarisala. Da je lepa ideja, svakako jeste.

Izvor: Blic.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

lutkamia borisavljević