NEOČEKIVANO: Šta o vama otkrivaju različiti snovi o vođenju ljubavi?

Intimna maštanja su jedna stvar, ali intimni snovi potpuno druga. Oni ponekad mogu izgledati toliko stvarno da biste mogli iznenaditi sami sebe, a zanimljivo je kako snovi u kojima sanjate vođenje ljubavi imaju i svoje značenje. Šta oni zapravo znače:

Seks sa nekim ko vam nije drag

Iako to može biti bilo ko, u ovakvim snovima se najčešće u glavnim ulogama pojavljuju bivši. Ali, to ne znači da i dalje osećate nešto prema njima.

- Ti snovi bave se onim što ste osećali dok ste još bili zajedno - strast, žudnja, uzbuđenje. Ako nije reč o vašem bivšem, podsvest vam poručuje da je vreme da se ponovno povežete s osobom koju sanjate te da je vreme da se rešite nepotrebne mržnje - kaže stručnjak za snove Lauri Lovenberg.

Seks sa nepoznatom osobom

Ovakvi snovi mogu upućivati na to da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju i upoznavanju samih sebe.

Seks sa kolegom ili šefom

Ne, ni ovi snovi ne znače da im se trebate odmah baciti u zagrljaj. Reč je o ljudima sa kojima provodite veliki deo dana pa nije čudno da vam se pojave i u snovima. Takođe, ako u vašim snovima (baš kao i na poslu) glavnu ulogu ima vaš šef, verovatno je problem u borbi za moć.

Seks sa profesorom

Ako vam se u snovima pojavio profesor za kojim ste neko vreme "slinili", to je verovatno upravo ono što i mislite - barem delimično ispunjavanje neostvarene maštarije. No, Lovenberg ima još jedno zanimljivo objašnjenje.

- Ako je reč o profesoru matematike, možda je vreme da se posvetite rešavanju finansijskih problema - savetuje ona.

Seks sa više ljudi

Grupni seks u snovima je upozorenje da vas u stvarnom životu muče mnogi problemi. Drugim rečima, psihički ste preopterećeni, i to se ogleda velikim brojem partnera, odnosno delova tela.

Zato Lovenbergova savetuje da pod hitno uzmete predah od obaveza sa kojima se svakodnevno nosite.

Izvor: Prva.rs/Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

grupni seksljubavna vezasamopouzdanjeSansanjanjesefseksstrastuzbuđenjevođenje ljubavi