MODNI SPEKTAKL U PARIZU: Vesna Mandić prisustvovala poslednjoj reviji Žan Pol Gotjea

Sinoć je u Parizu, u okviru Nedelje visoke mode, u pozorištu "Šatle" koje je bilo malo da sa svojih više od 1000 mesta primi sve poštovaoce Žan Pol Gotjea, održana spektakularna revija na kojoj je bila prikazana njegova najnovija kolekcija visoke mode, ali i retrospektiva njegovog rada, kojom je obeležio 50 godina u modnom biznisu.

Spektakl je mala reč za ono što se sinoć desilo na sceni. Pored brojnih super modela među kojima su bili Điđi i Bela Hadid, Irina Šajk, Karli Klos, Koko Roča, Vini Harlou, Džoan Smols na reviji su učestvovale i Dita Fon Tiz, Amanda Lir, Rosi de Palma...

U publici su bile njegove brojne kolege: Pjer Kardin, Mark Džejkobs, Kenzo, Manolo Blanik, Kristijan Labutin, urednici najprestižnijih magazina Ana Vintur i Emanuel Alt, ali i Karla Bruni, Eva Hercigova i mnoge druge poznate ličnosti.

Ovaj sinoćni događaj kome je prisustvovala i vlasnica agencije "Fabrika" Vesna Mandić koja je sedela u VIP bloku, bio je istorijski trenutak svetske mode, jer je ova revija i poslednja revija visoke mode Žan Pol Gotjea koji je jedan od najvećih modnih kreatora u istoriji svetske mode. On će nastaviti da se bavi modom, ali sa novim konceptom.

Modna agencija "Fabrika" imala je čast da organizuje njegovu reviju visoke mode i sarađuje sa njim lično u okviru Internacionqlne smotre mode u Kotoru 2015 godine.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Privatna arhiva

fabrikaparizrevijaVesna Mandićžan pol gotje