JEDNOM U HILJADU GODINA: Zašto je 2.2.2020. čaroban datum?

Niz brojeva 2-2-2-2 događa se samo jednom u hiljadu godina, pa nas prema verovanju očekuje magija koju ne treba propustiti i koja može otkriti neke nove čarobne sfere našeg života.

Prema numerolozima, ovaj dan je zaista čaroban za žensku energiju. Počinje sve da se menja u skladu sa jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

Pošto je ispunjen Jupiterovom energijom, 2. februar doneće i muškarcima dobar energetski tok, ali žene će u toku ovog dana imati podršku Univerzuma u stvaranju pravih i predivnih čuda. Važno je samo da iskoristite trenutak i takvu energiju usmerite na pravi način.

Nekoliko dana pred magični 2. februar moguće je da će vas ispuniti apatija i strah od promena, ali takvo raspoloženje će vas brzo napustiti.

Evo kako najbolje da iskoristite magiju 2.2.2020. godine i niza brojeva 2-2-2-2:

1. Savršen dan za vizualizaciju, sanjarenje i ostvarenje želja. Zamislite da su se vaše želje već ostvarile, osvestite ih i probudite čula. Vizualizacija će imati veliku moć na ovaj datum.

2. Oprostite svima koji su vas povredili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Sada je bitno da pročistite svoju dušu.

3. Otpustite negativna osećanja i budite spremni da i vi zatražite oproštaj. Pročistite svoju karmu.

4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva na putu ka uspehu.

5. Pomozite drugima, podržite ih i kreirajte dobra dela.

Zapamtite: 2.2.2020. godine može biti dan novog početka, odnosno korak ka životu kakav želite.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

2.2.2020.datumemocijejednom u hiljadu godinakarmaljubomoraljubomora zavistmagijanegativna osećanjasrećaženska energija