PROBLEMATIČNA JE I MORAM DA SE BAVIM NJOME: Majka Nataše Bekvalac iskreno o ljubavnom životu svoje ćerke (VIDEO)

Iako ima troje dece, Mira Bekvalac se najviše u životu brinula zbog svoje srednje ćerke Nataše, što je otvoreno priznala u emisiji "Amidži šou".

Mama pop pevačice prvi put je razgovarala s predstavnicima medija, i to s Ognjenom Amidžićem, kojem je otvoreno rekla kako je biti majka Nataše Bekvalac.

- Teško je. Sve je teško, brate mili. Od posla do njenog privatnog života. Jako je teško. Sve mi to zajedno preživljavamo, i njen emotivni život i posao i decu i sve - iskrena je bila Mira.

Natašina majka otkrila je da je njena srednja ćerka sličnija ocu Dragoljubu, kao i da su oni pomogli pevačici da organizuje prve nastupe.

- Bila je treći razred kada je ona nešto tako poželela. Uglavnom, počeli smo da radimo sa Batom Noninom, novosadskim kantautorom, koji nam je odradio četiri pesmice, a ona je nastupala sa tim pesmama. Nataša radi od svoje desete godine, a prvi put je nastupala u Borovom selu kada nije bilo ni struje ni vode. Išli smo autobusom, ja sam se brinula oko koreografije i stajlinga, a imala je i grupu koja je sa njom plesala - ispričala je Natašina mama.

Ona je otkrila i da se Nataša sva tri puta udala u tajnosti, da nikad nije uspevala da utiče na nju zbog njenog burnog ljubavnog života, a okarakterissala je pevačicu i kao problematičnu.

- Najproblematičnija je i moraš da se baviš njome, ne možeš samo da je pustiš - kazala je Mira.

- Ma, nema tu uticaja. Samo ideš, plivam za njom i to je to. Sva tri puta se tajno venčala. To je strašno, zamisli da ti to uradi dete. Ona uvek uradi ono što ona hoće. Pita ona, ali uradi kako hoće - ističe ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

dragoljub bekvalacmira bekvalacnataša bekvalac