U DEDINOM NARUČJU: Bogoljub Džunior Karić Stojilković stigao kući

Danica Karić, najmlađa ćerka Bogoljuba i Milanke Karić, porodila se 30. januara u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a dečak je dobio ime po svom dedi. Njegovo puno ime glasi Bogoljub Džunior Karić Stojilković.

Ponosna mama podelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj su tri generacije Karića, a maleni naslednik našao se u dedinom naručju.

- Dragi moji, rodio nam se Bogoljub Karić Stojilković 30. januara! Duša moja mala! Januara 1954. godine, jedna majka Danica Karić je rodila jednog Bogoljuba u Pećia. A ove godine nam se majka Danica, naša baka Dana, Mati Angelina preselila u carstvo nebesko. A Bog je veliki, pa je ovog januara još jedna majka Danica, koja je dobila ime po svojoj baka Dani, rodila još jednog sina Bogoljuba, koji je dobio ime svog deke. A mene, kada me sin Bogoljub pogleda, sve podseća na baka Danin pogled! Ima oči njene, bistre i mudre! Duša naša mala! Dobro nam došao, sine naš. Blagosloven bio! Veseo i voljen! – napisala je Danica ispod slike.

Na porodičnoj fotografiji pored Danicinog supruga Nikole našli su se i njegovi roditelji. Danica i Nikola venčali su se poslednjeg dana 2016. godine, a u julu 2017. dobili su sina Petra.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danakaric/Instagram

bogoljub karićdanica karićMilanka Karićnikola stojilkovićtop_slider