Održano prvo polufinalno veče "Diva turizma Srbije" na Zlatiboru

U prelepom ambijentu hotela "Zelenkada" na Zlatiboru održano je prvi polufinalno veče "Diva turizma Srbije", pod nazivom "Diva zimskog turizma 2020". Dvanaest finalistkinja predstavilo se velikom broju posetilaca u modelima "Sirogojno Company" i butika "Studio" iz Užica.

Jednoglasnom odlukom žirija, sastavljenog od eminentnih članova iz oblasti mode, umetnosti, novinarstva, hotelijerstva i politike izabralo je dvadesetogodišnju Dijanu Dubaić iz Beograda za pobednicu večeri. Dijana je student arhitekture, završila je školu za dizajn, igra balet, svira klavir i uspešan je model modne agencije "FOX" iz Beograda. Za prvu pratilju odabrana je dvadesettrogodišnja Nevena Čvorović iz Lučana koja je završila fakultet Informacionih nauka. Druga pratilja je dvadesetsedmogodišnja Dajana Urumović koja je završila geografski fakultet. Živi i radi u Beogradu.

Događaj je organizovalo Udruženje "Diva turizma" iz Beograda pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Srbije, Opštine Čajetina, JP Gold gondola i hotela "Zelenkada". Udruženje "Diva turizma" već 28. februara pod pokroviteljstvom grada Subotice i hotela "Patria" odabraće "Divu turizma" Vojvodine gde će predstaviti turistički potencijal, kulturnu baštinu i tradiciju Subotice i Vojvodine uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti. Voditelj je poznata voditeljka Tv "Grand" i pisac i autor knjige "Neka mnogo bitna" Ivana Đorđević.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Udruženje Diva turizma

Dajana UrumovićDijana DubaićDiva turizmaIvana Đorđevićministrarstvo turizmamišna ZlatiboruNevena Čvorovićopština ČajetinaPatriaZelenkada