EMOTIVNO RAZOTKRIVANJE: Muškarčeva omiljena seks poza govori šta želi od žene

Možda nećete odmah primetiti, ali poza koju najčešće traži od vas može dosta da vam kaže o njemu...

Bočni seks karakterističan je za osećajne muškarce, "doggy style" ukazuje na to da ne želi da se emotivno razotkrije, a ako vas privlači sebi - zapravo želi više intimnosti.

Razigran seksualni život podrazumeva i raznolikost, što se ponajviše odnosi i na menjanje poza. Ipak, ona omiljena se lako prepoznaje - u njoj muškarac najviše uživa i obično vodi do samog vrhunca. Otkrijte šta njegova omiljena poza govori o njegovim emocijama, ali i o tome šta zapravo želi u odnosu.

Misionarska

Muškarci koji vole misionarski položaj u seksu, u životu se strogo drže pravila, verni su i nežni partneri koji vas neće razočarati. Ali definitivno takvi muškarci nisu dosadni. U ovom položaju, njegova je sva pažnja usmerena na partnerku, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Ako želite stabilnost i razmenjivanje nežnosti, takav muškarac je savršen izbor za vas.

Položaj kašike za osećajnog tipa

Poza kašike odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s time da je on iza vas, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osećaja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je vaš muškarac osećajan tip.

Doggy style ga emocionalno ne razotkriva

Ako vaš muškarac obožava "doggy style", on zapravo voli da dominira, da bude alfa muškarac i ne želi previše emocionalno da se otvara. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobija na sigurnosti. Ova poza ne odiše emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju, i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

Ako je žena gore, muškarcu je bitno i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori puno dobrog o njima. Ako vaš muškarac insistira na njoj, on zapravo ne želi da uloži previše truda već pušta vama da odigrate igru. Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na seks, već i na ostale delove života jer je ovaj muškarac uglavnom navikao da mu se sve servira. Ali ako ne insistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, reč je o zaigranoj mašti i takav muškarac može da pruži svojoj partnerki puno dobre zabave.

Poluzagrljaj je znak da je zadovoljan u vezi

Položaj u kom žena leži na trbuhu, a muškarac je grli prilikom seksa u tzv. poluzagrljaju znak je da mu je ugodno s vama i da je zadovoljan u vezi.

Bliski kontakt za muškarce koji vole nežnost

Ako vas muškarac privlači ka sebi tokom seksa, on želi više intimnosti. Naime, privlači vas ka najosetljivijem delu vrata, veni, a to je znak poverenja i nežnosti. Takav tip muškarca zapravo voli da partnerka odlučuje o svemu, objasnio je stručnjak za neverbalnu komunikaciju i autor knjige "Ljubavni signali", dr Dejvid Givens.

Ako se odmiče nakon seksa, boji se obaveza

Ako se muškarac nakon seksa odmah odmakne od vas, znak je da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, i psihičku i emocionalnu.

Ležanje na boku nakon seksa otkriva posesivca

Ako nakon seksa leži kraj vas u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je lud za vama, ali i pomalo posesivan. U ovom položaju on vas zaklanja, što ukazuje na dominantnost. Međutim, ako želi da se mazi, ali tako da ste vi iza njega, ovaj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu za njega, napomenuo je Hargrejv.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

bliski kontaktemotivno razotkrivanjegovor telakašikamisionarska pozanežnostobavezeseksseks poza