ANABELA I GAGI PRESTRAVLJENI: Luna nakon raskida doživela nervni slom i pokušala da pobegne iz "Zadruge" (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Gledanje snimaka" tokom koje su zadrugari mogli da vide i čuju šta se prethodnih dana dešavalo u rijalitiju "Zadruga". Kao što to obično biva, pokrenute su neke nove rasprave, neke razmirice rešene, a neke svađe dodatno produbljene.

U jednom od snimaka koji je emitovan u Beloj kući Marko Đedović i Ivana Šopić ogovarali Lunu Đogani i to što je ona psovala Nenada Marinkovića Gastoza.

Ponovno pominjanje Gastoza razbesnelo je Miljkovića koji je rešio je u emisiji uživo za crnim stolom objavi da je raskid sa Lunom Đogani konačan nakon čega je usledilo njeno emotivno rastrojstvo, suze, pokušaj bekstva iz rijalitija i noć provedena iza rešetaka zatvora.

Nakon ovoga Luna je pokušala da ubedi Marka da je ne ostavlja, a nakon njegovog odbijanja, Gagi i Anabela su pokušali da umire ćerku.

Nakon što se Luni ponovo slošilo nakon još jedne svađe sa Markom, Gagi je uzeo svoju ćerku za ruku uputivši se ka ekonomskom dvorištu, gde su pokušavali da obiju vrata, kako bi Luna napustila "Zadrugu".

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

anabela atijasgagi đoganiluna đoganiMarko Miljkovićzadruga 3