ULAZI U "ZADRUGU 4": Kristijan Golubović potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem

Uveliko se šuška ko će biti učesnici četvrta sezona rijaliti programa "Zadruga", a jedan od sigurnih učesnika je Kristijan Golubović.

Kristijan je danas potpisao ugovor sa vlasnikom i direktorom televizije Pink Željkom Mitrovićem, te istakao da smatra da će ovo biti najbolji šou do sada.

- Očekujem zaista ono što nikada nije bilo do sada, na nekom većem nivou. Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo bolja priča, godine su prošle i zreliji smo i mi kao osobe i smatram da će ovo biti najbolji šou program koji je do sada viđen. Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu, zato što ona govori "Ideš opet tamo, pravićeš neke švalerske avanture", što nije tačno, to je sve šou biznis, ja sam pokušao da joj objasnim - rekao je Kristijan.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor televizije Pink, otkrio je šta to očekuje milionski auditorijumu novoj televizijskoj sezoni.

- I razlika u ovoj sezoni, kada je u pitanju "Zadruga 4", biće pre svega to što smo je koncipirali na taj način da to budu najprepoznatljivi likovi i zvezde iz svih prethodnih 10 sezona. Otuda i Kristijan Golubović kao jedan od onih koji je obeležio "Farmu 6", danas smo potpisali ugovor. Dobro se sećam i jedne anegdote kad sam na jednoj konferenciji rekao podatak da je te godine Pink bio gledaniji za vreme dok je Kristijan spavao, nego svi ostali televizijski programi zajedno u zbiru, što je inače bila istina, i pokazalo se u rezultatima, što sam kasnije i dokazivao, ali je bilo potpuno tačno. U ovoj sezoni ćemo sigurno imati opet visoke rejtinge, ja bih rekao rekordne, pre svega zato što planiramo pet igranih programa i rijaliti u ovom obliku, tako da nemam nikakvih sumnji da će ovo biti jedna od najmoćnijih i najboljih televizijskih sezona, zato smo pripreme krenuli već u aprilu i maju, tako da bi bili potpuno spremni za novu sezonu. A ono što je važno za Kristijana, pored sklekova koje je obećao da će raditi na 1000 dnevno, obećao je da će pokazati novo lice, više sportsko, rekao je umetničko, pošto je i slikar, biće dosta sporta, nadam se da će nas vreme poslužiti tako da se nadam da ćemo imati više i vode, pa ako nas vreme bude više poslužilo, da imamo toga više. Kad sve ovo sagledamo, u svakom slučaju očekujem dobru, kvalitetnu i svakako uspešnu, možda čak i najuspešniju sezonu ikada - poručio je vlasnik i direktor televizije Pink Željko Mitrović.

Izvor: Informer.rs
Foto: kristijan_krile_official/Instagram

kristijan golubovićpotpisao ugovorRTV Pinkzadruga 4željko mitrović