PETAR STRUGAR U ZAGRLJAJU HRISTINE POPOVIĆ: Milica Todorović nije ostala nedorečena! (FOTO)

Odnos Milice Todorović i Petra Strugara već duže vreme intrigira domaću javnost. Informacija o raskidu veze poznatog para razočarala je mnoge, a o samim detaljima pomirenja i prirodi trenutnog odonsa pevačice i glumca ne zna se mnogo.

Strugar je slobodno vreme, juče, provodio u Jakovu, a društvo mu je pravila koleginica Hristina Popović. Dvoje glumaca uz osmehe i zagrljaje uživali su u čarima prirode, a Popovićeva je nezaboravne trenutke podelila na Instagramu.

Milica Todorović uveliko planira nove poslovne angažmane nakon vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa i ne propušta priliku da sa fanovima podeli nezaboravne trenutke svoje svakodnevnice putem društvene mreže Instagram.

Međutim, ovoga puta pevačicina objava na poznatoj socijalnoj mreži bila nešto ozbiljnijeg karaktera napisana na engleskom jeziku.

- Ne krivite ljude zato što su vas razočarali, krivite sebe što ste mnogo očekivali - istakla je Todorovićeva na Insta storiju samo dva sata nakon što je objavljena Petrova slika sa Hristinom.

Izvor: Alo.rs
Foto: hristina_popo/Instagram

glumacglumicahristina popovićmilica todorovićpetar strugarpevačica