TI SI MAJKA, NE SMEŠ DA ZATVARAŠ KAFANE: Rasta očitao bukvicu Ani Nikolić?!

Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je video i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove ćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje!

- Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao pre nekoliko godina. Bilo joj je lepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gde je bila i šta je radila - otkriva izvor i dodaje:

- Naravno, čim je video Anu u medijima, Rasta je pozvao i besan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima ćerku, te da ne sme sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji.

- Ana se prvo pravdala da je zasela sa drugaricama, te da nije imala pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak preteruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio - navodi izvor.

Izvor: Svet.rs
Foto: stefanrasta/Instagram

ana nikoliććerka taraizlazakkafanarasta