Sneakerville festival pomera sve granice

Ovog vikenda, Sajam je bio centar za sve ljubitelje urbane kulture. Najveći festival patika i dobrog provoda na Balkanu – Sneakerville, izmestio se sa poznate lokacije i otvorio posetiocima vrata u Hali 2 Beogradskog sajma. Tokom celog dana više od 25.000 ljudi uživalo je u raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih brendova, brojnim aktivacijama i sjajnoj atmosferi za koju su bili zaduženi vodeći muzički izvođači.

Foto: Promo

Svi zainteresovani oprobali su se u raznim aktivnostima na štandovima vodećih svetskih i domaćih brendova sportske opreme, ali i upoznali sa najnovijim kolekcijama koje su eksluzivno bile predstavljene upravo na ovom festivalu.

Foto: Promo

Ceo festival bio je u znaku kolaboracija, a posetioci su uživali i u sadržajima iz različitih oblasti umetnosti, gastronomije, muzike. Nakon celodnevnih zabavnih aktivnosti, u večernjim satima atmosferu su doveli do usijanja nastupiti dobro poznatih muzičkih imena - Bebi, Miha i Dino, Sajfer, Indođija, Surreal i Fox, Mimi Mercedez, Corona i Rimski, Sara Jo i Rasta.

Foto: Promo

Ujedno, ovo je bila sjajna prilika da se posetioci pozdrave sa jednom od najznačajnijih lokacija u Beogradu koja će uskoro dobiti novi sjaj.

Foto: Promo

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

corona i rimskiIndođijaMiha & Dinomimi mercedezrastaSajfersara joSneakerville festivalSurreal & Fox