TI PREDSTAVLJAŠ ČISTU LJUBAV: Elena Karaman Karić uputila sinu Luki emotivnu rođendansku čestitku (FOTO)

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je emotivnu poruku posvećenu sinu Luki.

- Pre 28 godina jedna mala, magična zvezda je sletela na Zemlju i donela toliko radosti u moj život. Postoji toliko načina na koje možete voleti, a voleti tebe je moj omiljeni. Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav - napisala je Elena uz fotografiju na kojoj drži naslednika dok je još bio beba.

Ćerka Verice Rakočević rodila je Luku tokom braka sa čuvenim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem. Par je imao i sina Andreja, koji je rođen sa cerebralnom paralizom, te je preminuo u 14. godini, 2009. godine.

Podsetimo, nakon razvoda od uspešnog sportiste, Elena je uplovila u ljubavnu vezu sa biznismenom Andrijom Draškovićem sa kojim ima sina Matiju, dok iz petnaestogodišnjeg braka sa Jugoslavom Karićem ima naslednika Simona.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: elena.karamankaric/Instagram

andrija draškovićElena Karaman Karićjugoslav karićluka mijatovićPeđa Mijatovićrodjendantop_slider