SRBIJA NA DLANU: Pogled s vrha Beograda (FOTO)

BEOGRADSKA BAJKA USRED LETA

Beograd kao jedan od najstarijih gradova Evrope više puta je rušen i ponovo građen, a svaki novi izgled grad je činio još lepšim i značajnim za celu Srbiju i sve srpskoga roda. Da li znate kako danas izgleda Beograd iz ptičje perspektive?

Verovatno da se ovom temom i ne bismo bavili da nismo bili zatvoreni više od dva meseca i da smo se uželeli šetnji, lepih pogleda, druženja na otvorenom. Beograđani dobro poznaju svoj grad, većina ima svoja mesta kojima se rado vraća, no, verujemo da će galerija koju smo pripremili sigurno evocirati lepe uspomene i možda probuditi želju da pronađete mesta odakle su iste uslikane. A svi koji nisu u Beogradu svakog dana, definitivno treba da prvom prilikom izdvoje vreme da sve njegove lepote vide uživo. Verujte, vredi!

Kroz projekat Srbija na dlanu, redakcija nadlanu.com portala će do kraja leta predstaviti i ispratiti zanimljiva dešavanja i sugerisati šta posetiti u Beogradu i Novom Sadu, u našim banjama i na našim planinama. Sve na jednom mestu možete pogledati ovde.

Pokrovitelj beogradskog serijala je Ada Mall Shopping Center.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

beogradevropasrbijaSrbija na dlanu