PROVERENO DELUJE: Prionite na seks i rešite se stresa

Stavljanje seksa na stranu tokom stresnih perioda u životu nije dobro rešenje. Ove četiri pozicije su odlične za smirivanje i bolje povezivanje s partnerom, pa ćete zbog njih biti opušteni i srećniji.

Nemojte žuriti i duboko dišite s partnerom tokom seksa.

"Doggy Style"

Sjajan način da izbacite stres iz života nakon teškog dana jer zahteva povlačenje kose, stvaranje buke i potpuno oslobađanje od nametljivih misli, što ga čini savršenim načinom za rešavanje agresije, stresa i anksioznosti.

Misionarska poza

Može da bude jedan od opuštajućih položaja u kojem možete da se povežete. Radi se o nameri i želji koju unesete u seks. Ovaj položaj vam je poznat i u njemu se osećate ugodno, a danas ćete ići još dublje - održavaćete kontakt očima, ljubićete se tokom čina, šaputaćete jedno drugom i bićete potpuno otvoreni i ranjivi...

Kašika

U ovom položaju žena leži ispružena, a muškarac leži iza nje. Uz ovaj potpuni kontakt kože vrlo brzo ćete se osloboditi napetosti i teskobe.

"Yab Yum"

Tradicionalna poza u tantričkom seksu koja omogućava partnerima da se usredsrede jedno na drugo. U ovoj pozi muškarac sedi u lotus položaju, a žena treba da sedne na njega i stavi noge iza njegovih leđa - tako se gledaju u oči. Seks u ovom položaju može da traje duže, a mnogo je lakše uskladiti pokrete.

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

doggy stylekašikaljubavmisionarska pozapartnerpozepoze u seksuseksvezayab yum