BOLEST MODERNOG DOBA: Ana Kokić iskreno o borbi sa anksioznošću! (FOTO)

Ana Kokić oglasila se putem svog Instagram naloga, gde je odgovarala na pitanja svojih, te je odgovorila i na jedno koje se ticalo njenog zdravlja.

Kokićeva je iskreno progovorila o borbi sa anksioznim poremećajem, te otkrila da iako nije imala teži oblik, imala je uznemirenost, ali i napade panike koji su doduše bili ređi.

Potom je dala savet kako da se osoba koja pati od ove, kako je istakla "moderne bolesti" izbori sa problemom. Kako je rekla, što manje nervoze, izbegavanje društvenih mreža i da radite samo ono što vama prija.

Ana je napisala:

- Mislim da u današnje vreme većina ljudi vodi bitku sa ovom bolešću modernog doba! Ja sam uspela da se izborim, mada to nije bio teži oblik anksioznosti. Povremeno sam osećala uznemirenost, ali baš retko se dešavalo da imam napade panike. Moj savet svima koji imaju ovakav problem - što manje interneta i nepotrebnih informacija, izbegavati ljude koji vas čine nervoznim, provodite više vremena u prirodi, radite ono što vam prija, ne dozvolite da vam bude dosadno jer dokon mozak je đavolje igralište!

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: anakokicmusic/Instagram

ana kokićanksioznostpevačicaporemećaj