DA LAKŠE PREBRODE KORONU: Radio stanica do kraja godine puštaće samo božićne pesme

Taman kada je delovalo da je 2020. godina završila sa neprijatnim iznenađenjima, jedna britanska radio stanica odlučila je da počne da pušta božićne i novogodišnje pesme svakog dana tokom naredna četiri meseca uprkos tome što je i dalje leto.

Kompanija "Bauer midija", bez obzira na to što se mnogima ideja čini suludom, smatra da ima dobar razlog da pokrene prazničnu magiju, piše portal Led Bajbl.

Program stanice "Medžik radio" samo ove godine biće dostupan preko interneta, a u ovoj kako navode, "preužasnoj godini, možda i najgoroj u modernoj istoriji", svima je neophodno podizanje raspoloženja.

- Budući da slušaoci žude za veseljem i zabavom tokom ovih meseci punih izazova, a dobro znamo da su muzika i Božić međusobno povezani sa tim, znali smo da sledeći korak napred brenda "Medžik" mora biti u vezi sa prazničnim raspoloženjem - objasnio je Toni Marej, direktor programa u "Medžik radiju".

Vest o prazničnom muzičkom programu do kraja godine stigla je samo dan nakon što je u Sidneju u jednom tržnom centru okićena jelka i nedelju dana nakon što je španski grad Vigo okačio božićnu rasvetu.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pexels.com

božićbožićne pesmekoronavirusmuzikanovogodišnje pesmepraznična magijapraznično raspoloženjeradioradio-stanicaslušaoci