SEKS NA +30: Uživajte u ljubavi i na visokim temperaturama

Leto je kao stvoreno za seks... Visoke temperature, malo odeće... Ali uprkos svim čarima najtoplijeg godišnjeg doba, pa i velikoj želji za seksom, upravo je tokom leta, ponekad za seksualne aktivnosti s partnerom ipak prevruće.

Pa kako onda da održavamo zdrave seksualne odnose i na temperaturama većim od 30 stepeni? Odgovor na ovo pitanje za InStyle otkrila je seksualna terapeutkinja Vanesa Marin.

1. Pokušajte s položajem "doggy style"

Zaboravite na misionarski položaj i odlučite se za "doggy style", jer se vaša tela minimalno dodiruju. Osim u krevetu, isprobajte ovakav seks u kuhinji ili na stolu zbog hladnijih površina.

2. Idite u hotel

Najbolji seks je onaj na godišnjem odmoru kada ste daleko od kuće i u potpuno novom okruženju, što je, i te kako, uzbudljivo... A i tu je taj faktor bezbrižnosti i opuštenosti jer ste na odmoru. Terapeutkinja savetuje da rezervišete sobu na jednu noć u nekom lepom hotelu i zabavite se koliko god vam srce želi.

3. Koristite vodu za predigru

Seks u vodi (moru, bazenu, džakuziju...) je precenjen, pa čak i opasan zbog raznih infekcija. Ipak, voda je seksi, kaže Marin i preporučuje da u vodi "obavite" predigru, a sve nastavite u spavaćoj sobi.

4. Poigrajte se kockicama leda

Rashladite se zajedno u spavaćoj sobi i to pomoću - kockica leda. One su zabavne i idealne za erotske igrice u krevetu. Pomerajte kockice leda niz partnerova leđa ili stomak i naterajte ga da se zapita koji će vaš potez biti sledeći...

Izvor: Ordinacija.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

dogi pozaledljubavseksseks na plažiseks u bazenuseks u moruvisoke temperaturevoda