DEDINI PECAROŠI: Ema i Una - unuke Šabana Šaulića uživaju u ribolovu (FOTO)

Pevačica Ilda Šaulić juče je podelila emotivnu poruku kojom se prisetila pokojnog oca Šabana. Naime, "kralj narodne muzike" šestog dana septembra slavio je rođendan, te je ovaj datum za njegovu naslednicu, sada kada on više nije među živima, izazvao bolna, ali i lepa sećanja.

Šabanova ćerka više puta je ispričala da je septembar bio omiljeni mesec u njihovoj porodici, jer su, osim pokojnog pevača, u prvom mesecu jeseni rođene i obe njegove unuke - Una Mirković i Ema Vučković.

Una, devojčica koju je Sanela, starija Šaulićeva ćerka, dobila u braku sa proslavljenim fudbalskim igračem i trenerom Zoranom Batom Mirkovićem rođena je 21. septembra 2013, a njena sestra od tetke, Ema, istog datuma, samo tri godine kasnije.

Četrdesetjednogodišnja pevačica koja se nedavno suočila i sa gubitkom bebe koja je bila na putu odlučila je da svojoj i Sanelinoj ćerkici prenese dedinu ljubav prema pecanju, te je devojčice odvela na "Mali Dunav", gde su se oprobale u ovoj veštini.

- Dedini pecaroši - Ema i Una - napisala je Ilda pokraj fotografije na kojoj su simpatične devojčice pokazale ribolovačko umeće.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Hello!/Arhiva

ilda šaulićpecanješaban šaulićsanela šaulićtop_sliderzoran bata mirković