ĆUTIM, ALI SAMO JOŠ KRATKO: Romana Panić oglasila se nakon medijskih glasina o učešću u rijalitiju, ali i da se krije od komšija!

Život Romane Panić medijski je propraćen onoga trenutka kada je javnost saznala za pljačku bankomata u Australiji koju je izvršila sa emotivnim partnerom Filipom Mrkajićem.

Nakon što je puštena iz zatvora zbog dobrog vladanja, pomno se pratio svaki pevačicin korak, te su u medijima kružile glasine o njenom učešću u rijalitiju, da joj je struja isključena zbog velikog duga, kao i da se mesecima krije od svih.

Naime, Panićeva se nakon brojnih spekulisanja oglasila na svom Instagram profilu, gde je u vidu storija demantovala ovakve navode u pojedinim medijima, ali i poručila svima da se ne oglašava i ne reaguje na lažne natpise, kao i da namerno ćuti.

Romana je u svojoj objavi napisala:

- Samo glup čovek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama...

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: romana_panic/Instagram

objava na instagramupevačicaromana paniczatvor