MOGU BITI OPASNI: Pet najgorih saveta o seksu

Internet je pun saveta o seksu, samo nisu svi dobri u praksi, a mnogi čak mogu da budu i opasni. Bolje je da ne eksperimentišete, čak i ako vam izgledaju privlačno.

Grickanje ušiju

Ustvari, veliki broj nervnih završetaka je koncentrisan na ušima. Kod većine ljudi ovo je najjača erogena zona, ali tokom seksa, zbog intenziteta trenja, grickanje ušiju može da postane veoma bolno.

Stavite vrući čaj u usta

Još jedan "duhovit" seksualni savet: staviti vrući čaj ili kafu u usta pre oralnog seksa. Kažu da će razlika u temperaturi dati partneru nezaboravno iskustvo. Ovo može da dovede do zapaljenja mekog tkiva intimne zone.

Skočite više u pozi jahača

Postoji mišljenje da što žena skače brže kada je odozgo, muškarac više uživa. Međutim, postoji direktna opasnost od preloma genitalnog organa. U pozi jahača bolje je ne ustajati uopšte, već jednostavno "voziti" telo napred i nazad.

Što glasnije to bolje

Mnoge žene pokušavaju intenzivno da stenju, tako da partner ne sumnja u njihovo zadovoljstvo. Ne morate da vičete glasno i bez prekida. Dovoljni su povremeni uzdasi, ako se osećate dobro, to će osetiti i vaš partner. Stalnim i jakim stenjanjem kao glumica u filmovima za odrasle, malo je verovatno da ćete impresionirati muškarca starijeg od 17 godina.

Ogrebotine na leđima

Dokaz strasti, kliše, koji mnogi ženski časopisi preporučuju. Naravno, u toku strastvenog seksualnog odnosa dešava se da previše stisnete njegovu kožu. Ali, crvene pruge od dugih noktiju na leđima nemaju nikakve veze sa uživanjem, naprotiv.

Izvor: Cdm.me
Foto: Ilustracija/Pexels.com

erogena zonagrickanje ušijuintimna zonapolni organseksseks savetiseksualni odnos