SVEKRVA ZA PRIMER: Slavica Rokvić pripremila iznenađenje za snaje Bojanu i Saru (FOTO)

Slavica, supruga folk pevača Marinka Rokvića, poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje pratioce.

Naime, Slavica je suprugama svojih sinova Nikole i Marka uputila nežne reči. Ona se svojim snajkama zahvalila na svemu što pružaju njenim naslednicima i istakla da je ponosna na njih. Slavica je za Bojanu i Saru pripremila iznenađenje i dokazala da svekrve i snajke mogu biti u harmoničnim odnosima.

- Njih dve. Bojana i Sara, dve predivne, mlade žene, požrtvovane majke, predivne supruge, žene koje su mi podarile Despota, Leonu i Simeona. Podrška i oslonac svojim muževima. Toliko različite, a opet svaka na svoj način jedinstvena, posebna i velika. Žene sa stavom, istančanim ukusom, žene s kojima se ja kao svekrva ponosim. Kad vaspitano muško dete poraste prerasta u pravog muškarca, glavu porodice, ali vaspitano žensko dete stvara pravu, srećnu porodicu dajući joj toplinu, ljubav, smisao i dom. E, upravo su takve moje Bojana i Sara snajke. Ova dva srca koja sam ukrasila i stavila u ove cvetne ikebanice namenjene su upravo njima dvema. Odoh da ih iznenadim - napisala je Slavica pokraj njihove fotografije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: rokvic.slavica/Instagram

bojana barovićMarinko Rakvićmarko rokvićnikola rokvicSlavica Rokvićtop_slider