GLUMAC UHAPŠEN U BUDVI: Vuk Jovanović priveden zbog tuče

Budvanska policija privela je juče po podne glumca Vuka Jovanovića i još nekoliko muškaraca zbog tuče u jednom kafiću u tom gradu.

Zvezda serije "Tajkun" sedeo je na terasi jednog popularnog lokala nedaleko od Starog grada kad je izbila svađa. Stolu za kojim je Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje. Ubrzo su došla još dva muškarca i priključila se svađi, nakon čega su prisutni pozvali policiju, koja je brzo stigla. Svi akteri tuče su privedeni, a policija ispituje ceo slučaj. Za crnogorske Vijesti potvrđeno je da su uzeti snimci video-nadzora kako bi se utvrdilo ko je započeo kavgu.

Podsetimo, mediji su sredinom leta ove godine objavili da je Jovanović priveden u Budvi zajedno sa slikarom Miškom Boljevićem zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela, nakon čega su pušteni.

Vuk je domaćoj publici poznat po glavnoj ulozi u filmu "Zaspanka za vojnike", kao i po seriji "Tajkun", gde je igrao mladog biznismena Bojana Simonovića, koji radi zajedno sa ocem Vladanom, koga igra Dragan Bjelogrlić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Privatna arhiva

dragan bjelogrlićhapšenjeMiško Boljevićmomir bulatovićtučauhapšenVuk Jovanović