ŽELELA SAM DA POSTANEM MAJKA: Romana Panić progovorila o majčinstvu, hapšenju i planovima za budućnost

Pevačica Romana Panić progovorila je o povlačenju sa javne svene nakon što je uhapšena u Australiji, o dečku sa kojim je uhapšena, kao i o majčinstvu.

- Nisam ni smatrala da nisam na sceni, ali sam se povukla 2017. i sticajem okolnosti otišla u Italiju gde sam živela u Firenci dve godine. Tada mi je trebalo da se izdvojim jer već dugi niz godina nisam snimala. Jesam neke singlove, ali to nije bilo propraćeno. Pesma "Duga" je 2011. napravila pravi bum i postala megahit, a posle toga nijedna pesma nije dostigla takav uspeh. Htela sam privatno da se ostvarim na nekim poljima, a nekad treba preseći i povući se. Kada sam gledala sve iz drugog ugla, shvatila sam da je moj životni odabir muzika. Povratak sam učestalo planirala od 2020. od tog sudbonosnog povratka iz Australije i tada su mi se javili mnogi autori da mi nude pesme. Međutim, nisam htela ništa na silu da radim, a pošto sam bila medijski zastupljena, svi su smatrali da treba to da iskoristim. Ali ja nisam taj tip - tvrdi Romana.

Kolege su je i podržale, ali i osudile nakon skandala u Australiji, kada je bila optužena za pljačku bankomata.

- Kad sam se vratila iz Australije saznala sam da je prvo Lepa Brena sa Sanjom Đorđević kontaktirala moje roditelje i da su rekle da su tu šta god da mi treba. To su neke stvari koje ne možeš da zaboraviš. Braja me je čak podržao i javno, obećao je čak i pesmu. Bilo je i onih koji su me ispljuvali, pominjali su da sam ja nešto što nisam. Nema veze, ne mogu svi da te vole. To mi je davno rekla i Verica Rakočević - otkrila je pevačica.

Planovi u karijeri, dodaje ona, pomereni su i jer je Romana planirala da zatrudni.

- Htela sam da postanem majka u nekom trenutku, ali mi to nije pošlo za rukom. Otom potom. Bilo je pokušaja, ali tako se desilo, onda se desila i korona, pa nesretna Australija i onda sam u jednom trenutku rekla da želim da napravim povratak, snimim pesme... Partner me je, naravno, podržao. I on smatra da ja imam nezasluženo mesto u odnosu na moj kvalitet. Zato je rekao da je spreman sve da učini da dobijem sve nagrade za svoj kvalitet.

Izvor: Pink.rs
Foto: romana_panic/Instagram

hapšenjemajčinstvoromana panić