IMA TUMOR U RUCI, A NE BOLI JE RUKA KAD PIŠE PRETEĆE PORUKE: Nadežda Biljić oplela po Tominoj majci Jasni (FOTO)

Nadežda Biljić oglasila se putem Instagrama i iskoristila priliku da nasledniku Longu čestita mesečnicu.

- Danas je moj sin Longo napunio devet meseci, voli te majka najviše na svetu celom! Još malo i punih godinu dana moje najveće sreće - napisala je ponosna majka.

Nakon lepe rođendanske čestitke usledile su teške reči upućene Tominoj majci Jasni Panić.

Naime, pevačica se još jednom žestoko obrušila na Jasnu napisavši kako je ona sve Biljiće blokirala na društvenim mrežama, a kuka kako da ne viđa unuka Longa.

- Kukaš za unukom, okreni mog oca pa pitaj da dođeš da ga vidiš, izaći ćemo majka i ja da ti ne smetamo nego si nas blokirala da ne vidimo šta pišeš o nama. Lepo je biti baba u gostima, a nijednom nisi otišla sa nama u Tiršovu da vidiš kako izgleda dok mu ja držim glavu a doktor mu kroz nos gura sondu, a dete vrišti, ne znaš ni kako se hrani na sondu, ne znaš ni da više nema sondu i da plače dok sisa flašicu ali mi ne spavamo i borimo se, a nedostaje ti unuk. Folirantu, neću više da ćutim, šta ti radiš. Imam još dosta toga da ispričam, samo ti laj. 

Pored toga, folkerka je otkrila još detalja vezanih za menekenovog naslednika koji se nalazi u Kini a kome je rijaliti učesnik juče zaboravio da čestita rođendan.

- Hoćemo da pričamo o tome kako si rekla mojoj majci da te Tomino dete u Kini ne zanima. Pitale smo te majka i ja da ti šaljemo sto evra mesečno jer znamo da ti je mala plata, on je rekao ne dolazi u obzir, dobila je pare, troši ih na gluposti, eto, to je rekao tvoj sin, sramoto jedna!

Biljićeva se ovde nije zaustavila te je spomenula i kancer sa kojim se Tomina majka suočila tokom prošle godine i žestoko osula paljbu.

- Kaže gospođa ima tumor u ruci, a ne boli te ruka kad treba da "skrinšotuješ" naše slike i pišeš preteće poruke, tada ti ništa ne fali. Još jedan pozdrav od Biljića koji uništavaju tvog sina. 

 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

jasna panićnadezda biljićproslava rođendanasin longotoma panic